Bijles in
Amstelveen

Ben jij een leerling uit Amstelveen en heb je moeite met school? Dan ben je niet de enige. Veel leerlingen hebben hier last van, en dat is niets om je voor te schamen. Bijles kan de oplossing zijn en daar zijn wij voor. Met al 20 jaar ervaring in Amstelveen hebben we vele leerlingen geholpen om hun schoolprestaties te verbeteren. Wij begrijpen dat elke leerling uniek is en daarom geven we persoonlijke aandacht aan ieder van onze leerlingen. Ook als je in de omliggende dorpen Aalsmeer of Uithoorn woont, kun je bij ons terecht. Wij zijn er voor alle leerlingen in de omgeving. In Amstelveen wonen veel studenten, en dat betekent dat er genoeg bijlesdocenten in de buurt zijn. De dichtstbijzijnde studentenstad is Amsterdam, dus er is altijd wel iemand in de buurt die je kan helpen. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen om betere resultaten te behalen op school.

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor