Online bijles bij StudentsPlus

Scholen dicht, bibliotheken dicht, universiteiten dicht: het zijn uitzonderlijke tijden momenteel. Uiteraard goede en belangrijke maatregelen, maar het is wel lastig om goed onderwijs te blijven geven en krijgen. Scholen en leraren doen hun uiterste best en zullen zoveel mogelijk zorgen voor continuïteit. Maar wat doe je nu als je vragen hebt, ergens op vastloopt of iemand nodig hebt die wat extra uitleg geeft? Dan is online bijles een goed plan!

StudentsPlus heeft een enorm bestand bijlesgevers in heel Nederland die we allemaal kunnen benaderen om online bijles te geven. Het enige dat je nodig hebt is een online videoverbinding en misschien een platform om aantekeningen te delen. En daar ga je al! Voor alle niveaus: basisschool, middelbare school, mbo en ook hbo. 

Voorkom achterstanden en hou alle voordelen van persoonlijke ondersteuning en schrijf je in voor online bijles! Liever toch bijles aan huis? Met de juiste voorzorgsmaatregelen is dat natuurlijk ook nog mogelijk.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor