Over StudentsPlus

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn en daarom zetten we alles op alles om leerlingen en studenten aan de beste bijlesdocenten te koppelen. Dat doen we al meer dan 20 jaar, in heel Nederland, met veel succes. 

Wie wij zijn

20 jaar ervaring

Door onze expertise koppelen we jou vaak al binnen vijf dagen aan een passende bijlesgever

6000+

Bijlesgevers
Amine Irezzi
Student Erasmus Universiteit

800+

scholieren per jaar

De juiste klik

"Het moet klikken tussen bijlesgever en leerling om van bijles een succes te maken."
Jeroen Zwiers
Operationeel directeur StudentsPlus

Volledige ontzorging

StudentsPlus biedt kwalitatief hoogwaardige en betaalbare bijles aan huis. We bedenken op maat gemaakte oplossingen voor elke studievraag en daarmee bieden we volledige ontzorging. Onze kracht zit in onze persoonlijke aanpak en de koppelingen die we maken. Als geen ander weten we dat het moet klikken om te werken, en daarom garanderen we een goede match tussen leerling en bijlesdocent. En ook daarna, lang nadat we de koppeling hebben gemaakt, blijven we betrokken. We zien continu toe op de kwaliteit en de voortgang van de bijles en bieden in het proces op alle fronten ondersteuning.

Eerste aanbieder in Nederland

StudentsPlus is opgericht in 2002 in Groningen. De oprichters van StudentsPlus werkten bij een huiswerkinstituut en merkten dat er veel behoefte was aan individuele bijles. Wanneer er tijd voor was, richtten zij zich ieder op een eigen leerling die aan het blokken was voor een toets en die de hulp het beste kon gebruiken. Leerlingen maakten op deze manier een enorme groei door en gingen al snel naar een voldoende. Zij waren hier uiteraard erg blij mee en de oprichters merkten dat dit concept werkte. Een nieuw concept was geboren: "Individuele bijles aan huis door een student".

Tips

Bijles: wat zijn de voordelen?

Als je moeite hebt met bepaalde vakken of continu achterloopt, heb je misschien al eens nagedacht over bijles. Niet alle leerlingen zijn hier meteen enthousiast over. Het kan moeilijk zijn om je kwetsbaar op te stellen en toe te geven dat je worstelt met bepaalde vakken. Toch is deze houding nergens voor nodig!