Vakken

Zoek je hulp bij het voorbereiden op een tentamen of kun je wat ondersteuning bij een project gebruiken? StudentsPlus biedt je de helpende hand met individuele bijles. Ook als je gedurende een langere periode bijles of begeleiding zou willen, kan dat. Of je nou aan huis, op school of op een andere locatie bijles wil inplannen: StudentsPlus gaat voor jou aan de slag!

Bijles voor verschillende vakken

StudentsPlus helpt studenten die bijles nodig hebben voor bijvoorbeeld bedrijfseconomie, anatomie, Engels, Nederlands (spelling en grammatica), statistiek, marketing en chemie. Staat het vak waar jij moeite mee hebt hier niet bij? We kijken altijd graag met je naar de mogelijkheden. De meeste bijlesgevers volgen een studie die in het verlengde ligt van jouw probleemstof en weten waar je hulp bij kunt gebruiken. Klikt het niet goed met de bijlesgever? Dan zoekt StudentsPlus een nieuwe bijlesgever voor je. 

Flexibele urenpakketten

Met de flexibele urenpakketten van StudentsPlus is het mogelijk om eenmalig een aantal uren in te kopen. Deze uren mogen dan over 2 kalendermaanden verdeeld worden, helemaal zoals jij dat wil. Bij StudentsPlus betaal je tussen de €17 en €25 per uur en wij rekenen geen inschrijf- en zoekkosten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. Vinden we niemand die jou kan helpen, dan betaal je vanzelfsprekend niets.

Inschrijven voor bijles

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden bij jou in de buurt? Maak dan gratis en vrijblijvend een account aan, zodat wij je van uitgebreide informatie kunnen voorzien. Via dit account kun je jezelf ook direct inschrijven. Bij de inschrijving geef je aan waar je hulp bij nodig hebt en wat je van een bijlesgever verwacht. Aan de hand daarvan kunnen wij een geschikte bijlesgever voor je zoeken. Vaak hebben we die al binnen 5 werkdagen voor je gevonden!