Vakken

Moet jij op korte termijn een project afronden? Of heb je een toets waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Ook voor mbo-studenten biedt  StudentsPlus uitkomst! Jij kunt bij ons aangeven waar je hulp bij nodig hebt, zodat wij een geschikte bijlesgever bij jou in de buurt kunnen vinden. Als je langere tijd de hulp van een van onze bijlesgevers kunt gebruiken, is dat uiteraard ook mogelijk. 

De voordelen van bijles via StudentsPlus

De urenpakketten van StudentsPlus zijn flexibel en daarom zeer geschikt voor aanvragen van mbo-studenten. Deze urenpakketten zijn namelijk maandelijks opzegbaar, waardoor het mogelijk is om ook eenmalig een aantal uren af te nemen. Deze uren kun je dan over 2 kalendermaanden verdelen zoals je dat zelf wil. En heb je meer uren nodig dan je hebt ingekocht? Dan kun je eenvoudig tijdens de maand uren bijkopen of je urenpakket voor de volgende maand verhogen. Onze tarieven liggen tussen de €17 en €25 per uur. Of je nou in de avonduren aan huis of toch liever overdag op school of in een bibliotheek afspreekt: bij StudentsPlus bepaal jij zelf wanneer en waar de bijles gegeven wordt. 

Onze bijlesgevers

StudentsPlus heeft in de afgelopen 17 jaar in heel Nederland een groot bestand van bijlesgevers opgebouwd. Onze bijlesgevers studeren aan een hogeschool of universiteit. Het vak waar jij moeite mee hebt, vormt het startpunt voor onze zoektocht naar een geschikte bijlesgever. Deze bijlesgever volgt een studie in dezelfde richting als jij en weet daarom precies hoe jij geholpen kunt worden. 

Bijles aanvragen

Wil jij weten wat we in jouw situatie voor je kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een gratis account bij StudentsPlus aan en laat je informeren over onze mogelijkheden. Al overtuigd? Dan kun je via dit account direct een inschrijving doen met jouw concrete hulpvraag. Vaak hebben we dan binnen 5 dagen al een geschikte bijlesgever voor je gevonden. Is er geen klik tussen jou en de bijlesgever? Dan zoeken wij direct een nieuwe!