Bijles geven

Zoek je een flexibele en uitdagende bijbaan? Bijles geven is de job voor jou! Het is uitdagend en zeer dankbaar werk en je kan het ook nog eens makkelijk combineren met je studie. Bovendien staat het goed op je cv én verdien je er € 12 per uur mee!

Bijles geven als bijbaan bij StudentsPlus is persoonlijk en vaak thuis bij de leerling. Hierdoor bouw je een fijne band op met je leerling (en diens ouders). Je zet jouw kennis en vaardigheden in en je kan het verschil maken voor leerlingen van de basisschool en de middelbare. Je ziet je leerling écht groeien in de probleemvakken. Liever op hogere niveaus je skills delen? Er zijn ook vaak aanvragen van studenten van het hoger onderwijs. Belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om je kennis te delen en leerlingen te helpen.

StudentsPlus is in heel Nederland actief, dus voldoende mogelijkheden om snel aan de slag te gaan. We bieden je altijd leerlingen bij jou in de buurt aan en je beslist zelf of je iemand accepteert of even aan je voorbij laat gaan.
 

Wat wij vragen

Om je in te schrijven is het belangrijk dat je aan de volgende zaken voldoet.

Je bent gemotiveerd om leerlingen te helpen met hun probleemvakken
Je hebt minimaal je havo-of vwo-diploma op zak
Geef persoonlijke ondersteuning in de vakken waar jij goed in bent en een 7 voor hebt gehaald01/01
Bijlesgevers

‘StudentsPlus is de oplossing tijdens deze moeilijke periode’

Vanwege de uitzonderlijke situatie zijn we als gezin de afgelopen weken allemaal thuis. Nu de scholen gesloten zijn en ik gewoon thuis verder moet werken, biedt StudentsPlus ons de oplossing om achterstand voor ons kind te voorkomen.

Bijlesgevers

‘Bijles heeft ons hele gezin beter gemaakt’

Het is niet leuk om slechte cijfers te halen, helemaal als je zo hard je best hebt gedaan. Wat doe je dan mis?! Nikki werd steeds ongelukkiger, en ook wij waren ten einde raad. De sfeer in huis was om te snijden, iedereen liep hier op eieren. Ik ben zo blij dat we daar nu vanaf zijn.

Bijlesgevers

‘Frans is niet moeilijk, als je het maar goed uitgelegd krijgt’

Sophie dacht altijd ze superslecht was in Frans, maar ze snapte alleen de methode niet. Nu wel, want ik heb haar de regels nog eens rustig uitgelegd. Ik had een negen voor Frans op mijn eindlijst, wie weet lukt haar dat ook.

Wat wij bieden

Bijles is een flexibele bijbaan waar je flink wat voldoening uit kan halen door je kennis te delen. Maar je staat er niet alleen voor: wij ondersteunen je op alle vlakken!

Beheer je eigen agenda en beslis zelf welke leerlingen je aanneemt
Een loon van € 12 per uur
Ondersteuning in het hele proces: van persoonlijke intake tot oefenopgaven en didactische documenten