Bijles in
Vleuten

Woon je in Vleuten en merk je dat je moeite hebt met school? Zit je vaak te worstelen met je huiswerk en heb je behoefte aan extra hulp? Bijles kan de oplossing zijn voor jouw problemen! Of je nu in Vleuten woont of in een van de omliggende dorpen als De Meern of Harmelen, wij hebben de juiste deskundige bijlesdocenten voor je. Veel leerlingen worstelen met school en hebben moeite om de stof bij te houden. Je bent dus zeker niet de enige die wat extra hulp kan gebruiken. Wij bieden al 20 jaar bijles aan leerlingen in Vleuten en hebben inmiddels al vele scholieren geholpen om hun schoolwerk op orde te krijgen. In Vleuten wonen veel studenten en ook de dichtbijzijnde studentenstad Utrecht is goed bereikbaar. Onze bijlesdocenten zijn zelf ook actief in de studentenwereld en begrijpen als geen ander waar scholieren tegenaan lopen. Dus schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor een intakegesprek. Samen zorgen we ervoor dat jij weer op de goede weg komt met school!

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor