Ook online mogelijk
Wiskunde

Wiskunde in Rotterdam

vmbo / havo / atheneum / gymnasium / mbo / hbo / universiteit
666 bijlesgevers
Wiskunde A
Wiskunde B
Wiskunde C
Wiskunde D
Wiskunde VMBO
Wiskunde HAVO
Wiskunde VWO
Wiskunde Bachelor
Wiskunde WO
Wiskunde onderwijs
Wiskunde bijles
Wiskunde examen
Wiskunde online bijles
Wiskunde onderbouw
Wiskunde bovenbouw

Bijles wiskunde in Rotterdam is een goede uitkomst wanneer de kwadraten van Pythagoras je vermoeien. Onze bijlesgevers komen bij jou thuis om de wortel van het probleem te ontcijferen en lossen dit samen met je op. Vermenigvuldig je kennis met bijles wiskunde in Rotterdam en behaal een goed cijfer!  

Bijles wiskunde bij StudentsPlus biedt jou de juiste hulp om het wiskunde vak beter te begrijpen. Het is dat wiskunde een kernvak is, anders zou je wel wat leukers weten. Aan Nederlands en Engels heb je nog eens iets, maar waarom zou je je hoofd breken over breuken en abstracte formules? Veel mensen denken dat sommen maken alleen maar saai en lastig is. Maar het tegendeel is waar. Wiskunde is een mooi vak. Alleen ga je het pas zien, als je het doorhebt. Met bijles wiskunde krijg je alle hulp aan huis om ervoor te zorgen dat de waarde van je cijfer toeneemt. Zie je jouw wiskundeknobbel al groeien? 

Als rekenen een opgave voor je is, vind je bij StudentsPlus met bijles wiskunde alle hulp die je kunt gebruiken. Op elk niveau, zowel in de onderbouw als in de bovenbouw, bieden we een concrete oplossing voor wiskunde met vakbekwame en enthousiaste bijlesgevers. Of je nu de basisprincipes nog eens uitgelegd wilt krijgen, of samen wilt oefenen voor je eindexamen wiskunde D, op StudentsPlus kun je altijd, overal in Nederland rekenen.

Deze bijzondere periode vraagt veel van ons allemaal, maar vooral van jou. We bieden je graag altijd de juiste hulp met bijles aan huis en zelfs als dat niet mogelijk is, hebben wij een passende oplossing voor je met online bijles. Ben je op zoek naar bijles wiskunde? Dan is dit zowel aan huis als online mogelijk. Het verschil in de uitkomst? Dat is er niet! De kwaliteit van de bijles blijft in beide gevallen gelijk. 

StudentsPlus biedt bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining aan huis in heel Nederland. Ook in Rotterdam kennen we de weg. Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau, in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht, geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school, het mbo en het hbo de beste kans om te slagen. Met de Erasmus Universiteit en 15 hogescholen in de buurt is er aan bijlesgevers geen gebrek, de kunst is alleen het maken van de beste match tussen leerling en bijlesgever. Laat dat maar aan ons over!  De huiswerkbegeleiders en bijlesgevers van StudentsPlus zijn geselecteerd op hun sociale, didactische en communicatieve vaardigheden. De beste bijles aan huis hebben we zo voor je geregeld. Naast bijles aan huis in Rotterdam biedt StudentsPlus ook huiswerkbegeleiding in Rotterdam en examentraining in Rotterdam.

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

Jason
Leerling, 6 vwo

''Bijles wiskunde bij StudentsPlus heeft mij geholpen om het vak beter te begrijpen en goed mijn examens voor te bereiden. De bijlesgever had veel geduld en heeft mij alles goed uitgelegd.''

Valerie
Leerling, 3 havo

''Bijles wiskunde bij StudentsPlus heeft mij erg goed geholpen. Mijn bijlesgever heeft de belangrijkste opdrachten rustig en goed uitgelegd. Ik heb echt het gevoel dat ik wiskunde nu beter begrijp.''

Marjon
Ouder

''Mijn beide zonen hebben bijles wiskunde gevolgd bij StudentsPlus. De bijlesgever was erg geduldig en bekwaam. Hierdoor was zij in staat om mijn zonen optimaal te begeleiden. Zeker een aanrader!''

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor