Bijles in
Oegstgeest

Als leerling kan het soms lastig zijn om de stof op school goed bij te houden. Gelukkig is er een goede oplossing binnen handbereik: bijles! Ook als je in Oegstgeest woont, kunnen wij jou helpen bij het leren en begrijpen van de lesstof. Wist je dat je niet de enige bent die moeite heeft met school? Veel van jouw leeftijdsgenoten zitten in hetzelfde schuitje. Onze bijlesdocenten hebben al vele leerlingen geholpen in de stad en weten precies hoe zij jouw problemen kunnen aanpakken. Woon jij net buiten Oegstgeest, bijvoorbeeld in Katwijk of Leiden? Geen probleem! Wij verzorgen ook bijlessen in deze dorpen en streven er naar zoveel mogelijk leerlingen te helpen in de regio. De stad staat ook bekend als een echte studentenstad met een grote hoeveelheid aan studenten. Onze bijlesdocenten zijn dan ook studenten die binnen deze stad of dichtbij gelegen Leiden studeren. We weten als geen ander hoe we jou kunnen helpen met effectieve leerstrategieën. Ons doel is om jouw schoolresultaten blijvend te verbeteren. En daarvoor zetten wij ons al 20 jaar in!

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor