Bijles in
Berkel en Rodenrijs

Bent u een leerling in Berkel en Rodenrijs die moeite heeft om bij te blijven op school? U bent niet alleen. Veel leerlingen in onze stad hebben moeite met school en kunnen wel wat extra hulp gebruiken. Bijles kan de oplossing zijn voor deze problemen en gelukkig zijn wij er om te helpen. Wij zijn al 20 jaar actief in de stad en hebben veel leerlingen geholpen bij het verbeteren van hun resultaten. Ook als u in de omgeving woont, bieden wij onze services aan. Wij bieden bijles in verschillende dorpen in de buurt van Berkel en Rodenrijs, zoals Bleiswijk en Pijnacker. Onze services zijn beschikbaar voor alle leerlingen, ongeacht uw locatie. Bij het geven van bijles maken we gebruik van studenten die het onderwijs kennen en ervaring hebben met het helpen van leerlingen in hun studie. Veel van deze studenten wonen in Berkel en Rodenrijs en in de studentenstad Delft, die vlakbij gelegen. Ze weten wat het is om te worstelen met school en zijn de perfecte personen om u de extra hulp te bieden die u nodig heeft. Kortom, als u een leerling bent die wat extra hulp nodig heeft op school, neem dan contact met ons op voor bijles. Wij zijn er om uw prestaties te verbeteren en u te helpen het succes te behalen dat u verdient.

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt. StudentsPlus helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen. Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschoolleerlingen en studenten van het mbo, hbo en de universiteit. 

Meer dan 10.000 oefentoetsen in 8 verschillende vakken
Nu gratis toegang

StudentsPlus Learning Lab

We staan garant voor een perfecte match, maar dat is pas het begin. Samen met je bijlesdocent krijg je toegang tot een unieke online kennisbank. Met meer dan 10.000 oefenvragen in 8 verschillende vakken bieden we uitkomst voor elke toets op elk niveau.

20 jaar ervaring

We hebben de kennis en het netwerk om voor iedereen snel een passende bijlesgever te vinden.

100% matchgarantie

Altijd een match

We garanderen de beste koppeling. Klikt het niet, dan zoeken we graag verder.

Online ondersteuning

We bieden uitkomst met StudentsPlus Learning Lab, een online oefentool met meer dan 10.000 toetsvragen.

Goede bijles begint bij een goede match

Met een beetje hulp kun je ver komen. Bij StudentsPlus zijn we daarvan overtuigd. Uit ervaring weten we hoe waardevol goede leerondersteuning kan zijn. En vooral, dat vertrouwen de sleutel is tot succes. Voor ons is dit het uitgangspunt. De beste bijles krijg je in een vertrouwde omgeving van iemand waarmee het persoonlijk klikt.

Binnen 3 stappen een match

A
Waar heb je hulp bij nodig?

Schrijf je in en laat het ons weten!

B
Bijles thuis, online of op locatie?

Waar kan je afspreken? Het is jouw bijles, jij mag het bepalen

C
Wij vinden de beste match

Binnen een werkdag stellen we vaak al een passende bijlesgever aan je voor